Freelance journalist

Makkelijk leesbare teksten met taboedoorbrekende, mooie onderwerpen. Jij vertelt mij wat je idee is, en ik ga hierover brainstormen. Ik leg je een concept voor en als dit bevalt, werk ik dit voor je uit. Hierbij ga ik altijd op zoek naar een verassende, interessante invalshoek.

Heb jij een online of glossy of tijdschrift, dan is het niet makkelijk deze altijd te vullen met leuke, vernieuwende content. Hoe fijn zou het zijn als er een journalist is die met je meedenkt, initiatieven neemt en op creatieve enthousiaste wijze op zoek gaat naar interessante thema’s? Op het laatste moment nog een tof human interest artikel nodig? Daar krijg ik geen stress van! Ik ga zelf op zoek naar leuke kandidaten en neem (als mijn gevoel zegt dat het klopt), meteen een (telefonisch) interview af.

Ik ben Marjorie Olieberg en ik schrijf onder andere voor Fabmama.nl, en Kiwify. Daarnaast wordt ik regelmatig gevraagd als gastblogger. Ik ben altijd benieuwd naar de mens achter het verhaal, wat is je passie, waarom doe je wat je doet? Dat is wat ik wil overbrengen. Echte verhalen schrijven over echte mensen!

Prijs is afhankelijk van het aantal woorden, en eventuele reistijd.