Wie ben ik?

Ik ben Marjorie Olieberg (38) en ik ben tekstschrijver en freelance journalist. Ik blog o.a. voor fabmama.nl en schrijf veelal over taboe doorbrekende onderwerpen Als ik mezelf zou moeten omschrijven zou ik zeggen: creatief, liefdevol en positief. Ik creëerde mijn eigen succesverhaal en ik hoop dat ik je met mijn verhalen mag inspireren. Haal eruit wat erin zit!

LOVE LIFE AND BE AWESOME!

Mijn debuut als auteur

In 2071 lanceerde ik mijn autobiografie genaamd: Zo anders, hoe pesten mijn leven heeft veranderd. 

Dit is de feedback die ik ontving van uitgeverij Boekscout:

Beoordeling
Ik heb bewondering voor de kracht die jij hebt gevonden om jezelf te accepteren en de moed om dit op te schrijven. Je stelt jezelf kwetsbaar op, maar juist jouw eerlijkheid zal mensen zo hard helpen om zich niet alleen te voelen. Er zijn duidelijke thema’s in jouw bundel aan te wijzen, namelijk pesten en jouw paniekaanvallen en agorafobie. Deze thema’s houden in jouw leven duidelijk verband met elkaar en daarmee maak jij lezers op harde maar sterke wijze duidelijk wat pesten met een mens kan doen. Zo breekt het mijn hart dat je als tienjarige schreef hoe je je niets waard voelde. Die emotie in jouw verhaal raakt me diep. Dit komt door jouw no-nonsense schrijfstijl: je schrijft helder, met vlotte zinnen en niet teveel poespas in moeilijke woorden. Jouw hoofdstuktitels als ‘Van slag maar niet verslagen’ hebben een iets dichterlijke sfeer, wat een mooie combinatie vormt met de gewone schrijfstijl. Jouw boodschap, die is absoluut overgebracht. ‘Zo anders’ durven zijn, daar heb ik respect voor.

Edriënne